ßßß Cookit - wszystko co chcesz wiedzieć o Kapusta włoska

Kapusta włoska

nazwa

Wartości odżywcze

Porcja: 85g Kalorie: 43 kcl

Błonnik pokarmowy1,7   g

z cukrów30 kcal

z białek6,8 kcal

z alkoholu0 kcal

Gęstość2,38E-05 g

Objętość300 g/m3

Food folate2,5E-05   μg

Tłuszcze jednonienasycone0,044   μg

Tłuszcze wielonienasycone0,287   μg

Tłuszcz0,595   g

Tłuszcze nasycone0,077   μg

Węglowodany8,5   g

Total Folate2,5E-05   μg

Białko0,0028   g

Tryptofan0,034   g

Treonina0,125   g

Izoleucyna0,167   g

Leucine0,196   g

Lysine0,167   g

Metionina0,027   g

Cystyna0,037   g

Fenyloalanina0,144   g

Tyrosine0,099   g

Walina0,154   g

Arginina0,156   g

Histydyna0,059   g

Alanina0,141   g

Kwas asparaginowy0,251   g

Kwas glutaminowy0,318   g

Glicyna0,135   g

Prolina0,167   g

Seryna0,118   g

A0,000654   μg

B19,4E-05   mg

C0,102   mg

B60,00023   mg

B30,00085   mg

B120   μg

B20,000111   mg

B57,7E-05   μg

B90   μg

K0,000694   μg

Retinol0   μg

Beta Kryptoksantyna0   μg

Likopen0   μg

Luteina + Zeaksantyna0,034   μg

A(IU)13070   IU

Bete-karoten0,0078 μg

Alfa-karoten0 μg

Omega-30,153 mg

Omega-60,117 mg

Fosfor0,048   mg

Magnez0,029   mg

Potas0,38   mg

Sód0,037   μg

Wapń0,115   mg

Żelazo0,0014   mg

Cynk0,000374   mg

Mangan0,000658   μg

Miedź0,000247   μg

Selen7,7E-07   μg

Cholesterol0   μg

%0   %

Objętość(ml)0   ml

Masa(g)0   g

Procent masy0   %